Massages

  • Massages, ze ontspannen of laten je recupereren, verlichten pijn, werken in de diepte of brengen je in balans zodat je fysiek en mentaal weer op het juiste spoor belandt !
  • Indien u een massage wenst te reserveren, dan reserveert u ONLINE of per MAIL of TEL uw sauna arrangement EN u vermeldt in de OPMERKING uw keuze van massage !
  • De massages worden INDIVIDUEEL gegeven.
  • De massages dienen tijdig aangevraagd te worden.

Massages, Quality & Me time ! 

De massages worden alleen gegeven in combinatie met een saunabezoek. Het badlinnen is dus tevens inclusief. U hoeft zich bovendien niet te verplaatsen. De massages vinden plaats in het eiken poolhouse, in een sfeervol kader met gegarandeerde rust en privacy. Een privé massage ruimte staat volledig voor u klaar. Alles verloopt respectvol en discreet.

Via een intake gesprek vernemen we graag op welk tijdstip u de massage wenst. U beleeft de massage op de ritme van de muziek. Dit maakt de massage tot een unieke ervaring.

Als afsluiter biedt Sauna Ambiente u een heerlijk kopje thee aan en kan u, samen met uw partner, verder genieten van uw verblijf in ons prachtige poolhouse met alle faciliteiten.

Om de nodige aandacht aan uw lichaam te kunnen besteden, bieden wij geen duo massages aan.

Terwijl uw partner geniet van een massage, kan u in alle rust genieten van de sauna faciliteiten !

Twee individuele massages per sessie behoort tevens tot de mogelijkheid.

U kan een massage arrangement combineren met een heerlijk ontbijt, hapje of drankje !

De massages zijn niet erotisch getint en alle verzoeken hieromtrent zullen geweigerd worden.

HOT STONE Massage

Tijdens deze massage worden de rug, schouders, boven- en onderbenen en achterzijde armen van het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde basaltstenen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van afgeronde basaltstenen die op het lichaam worden gelegd. Deze stenen hebben een warmte van 45-55°C. 
De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten. Deze massage ontspant, verlicht en geeft een gevoel van welzijn !

De Hot Stone massage harmoniseert de emotionele, mentale en fysieke energie.

De Hot Stone massages kunnen alle dagen gereserveerd worden vanaf 10u. 

Prijs : 55€ / 40 min


Relax Wood Massage

De RELAXATIE massage is een doeltreffende manier om tot rust te komen. Afvalstoffen worden afgevoerd, stijve spieren worden losser, het denken wordt rustiger. Lichaam en geest krijgen de kans om te ontspannen.

De relaxatie massage is een manuele massage die bij Sauna Ambiente gecombineerd wordt met HOUTTHERAPIE. Houttherapie vermindert stress, spierpijn, gewrichtspijnen en andere ongemakken. Het geeft emotionele rust. De spieren krijgen meer zuurstof zodat ze hun energie weer optimaal kunnen benutten.

Deze massage leidt tot een zalig gevoel van ontspanning !

Deze massage is enkel verkrijgbaar gedurende de weekends (tijdens de schoolvakanties ook soms mogelijk op weekdagen) en op tijdige aanvraag.

Prijzen

  • 50 minuten: € 65